Onze pakketten

Wilt u alleen veilig communiceren en bestanden uitwisselen? Of ook werken met inhoudelijke zorgprogramma’s? Kant-en-klare programma’s of zelfbouw?

Kies het abonnement dat het beste bij uw werkwijze past!

U betaalt per begeleider een abonnementstarief, het aantal cliënten is onbeperkt.

Afgestudeerd als e-coach bij Europees Instituut De Baak? Ontvang 15% korting op al onze pakketten!

MMS e-Coach

Speciaal pakket ter ondersteuning van de werkwijze van e-coaches. Beschikbare modules zijn: Berichten, To-do, Mediatheek/Bestanden, Journaal, Verslaglegging. Voer een veilige berichtwisseling met tekstopmaak en emoji’s. Vul je mediatheek met ondersteunende content en geef dit aan de cliënt op elk gewenst moment. Structureer het coachingstraject met opdrachten/huiswerk in de module To-do. Definieer journaalonderwerpen voor de cliënt en gebruik Verslaglegging om je eigen aantekeningen te plaatsen omtrent de voortgang van het traject.

€9,50 per e-coach per maand

MMS Basis

Het Basis-pakket is gericht op de veilige communicatiefuncties van ons e-healthplatform. U kunt met het Basis-pakket het platform gebruiken als een cliëntenvolgsysteem en het uitwisselen van berichten en bestanden met cliënten, sociale omgeving, huisarts, collega’s en derden. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van online vragenlijsten, dagboeken en een stemmingsmeter.

€14,50 per begeleider per maand

MMS Design

Het Design-pakket is geschikt voor zorgprofessionals die hun eigen oefeningen, protocollen, filmpjes en educatie willen gebruiken. Met dit pakket kunt u al uw eigen zorginhoud omzetten naar mooie professioneel ogende programma’s die de cliënt ten alle tijden kan raadplegen. Ook zonder zorginhoudelijke content kunt u met een standaard programma voor alle nieuwe cliënten automatisch een welkomstboodschap/instructie plaatsen, diverse infomaterialen (praktijkinfo, algemene voorwaarden, privacyverklaring, behandelovereenkomst etc.) en een (intake)vragenlijst klaarzetten zodat met een paar klikken u diverse administratieve handelingen afgedaan hebt en de cliënt kan starten in een gevuld traject.

€19,50 per begeleider per maand

MMS Pro

Het professional-pakket is geschikt voor instellingen en praktijken, groot of klein, die gebruik willen maken van alle door zorgIQ ontwikkelde e-healthprogramma’s én ons platform willen gebruiken als cliëntenvolgsysteem en een communicatiemiddel.

€19,50 per begeleider per maand

MMS Expert

Het expert-pakket is geschikt voor zorgprofessionals die ons hele systeem willen gebruiken. U kunt alle door zorgIQ ontwikkelde e-health gebruiken, maar ook uw eigen programma’s samenstellen. Daarnaast kunt u het platform gebruiken als een cliëntenvolgsysteem en voor al uw veilige communicatiebehoeften.

€24,50 per begeleider per maand

Vergelijkingstabel

Onbeperkt aantal cliënten; prijzen excl. BTW

U kunt MyMindspace zonder verplichting gedurende 2 weken gratis uitproberen.