Onze pakketten

Wilt u alleen veilig communiceren en bestanden uitwisselen? Of ook werken met inhoudelijke zorgprogramma’s? Kant-en-klare programma’s of zelfbouw?

Kies het abonnement dat het beste bij uw werkwijze past!

U betaalt per begeleider een abonnementstarief, het aantal cliënten is onbeperkt.

MMS Basis

Het Basis-pakket is gericht op de veilige communicatiefuncties van ons e-healthplatform. U kunt met het Basis-pakket het platform gebruiken als een cliëntenvolgsysteem en een communicatiemiddel met andere zorgprofessionals, zoals de huisarts. Naast functies als uitwisseling van berichten en bestanden kunt u ook gebruik maken van dagboeken en een stemmingsmeter.

€17,50 per begeleider per maand

MMS Design

Het design-pakket is geschikt voor zorgprofessionals die hun eigen oefeningen, protocollen, filmpjes en educatie willen gebruiken. Met dit pakket kunt u al uw eigen zorginhoud omzetten naar mooie professioneel ogende e-healthprogramma’s die de cliënt ten alle tijden kan raadplegen. U kunt uw eigen programma’s aan al uw cliënten aanbieden.

€22,50 per begeleider per maand

MMS Pro

Het professional-pakket is geschikt voor GGZ-instellingen, groot of klein, die gebruik willen maken van alle, door zorgIQ ontwikkelde e-healthprogramma’s én ons e-healthplatform willen gebruiken als cliëntenvolgsysteem en een communicatiemiddel.

€30,00 per begeleider per maand

MMS Expert

Het expert-pakket is geschikt voor zorgprofessionals die ons hele systeem willen gebruiken. U kunt alle door zorgIQ ontwikkelde e-health gebruiken, maar ook uw eigen programma’s samenstellen. Daarnaast kunt u het platform gebruiken als een cliëntenvolgsysteem.

€35,00 per begeleider per maand

Vergelijkingstabel

tabemms

U kunt MyMindspace zonder verplichting gedurende 1 maand gratis uitproberen.