Incura gekoppeld met MyMindspace en QuestPro

Gebruikers van het Incura EPD (www.incura.nl) kunnen profiteren van een uitgebreide koppeling met MyMindspace en QuestPro. Vanuit het EPD kan een cliënt eenvoudig aangemeld worden voor een nieuw MyMindspace traject, inclusief keuze voor een klaar te zetten programma. Bestanden die in Incura zijn opgeslagen, b.v. PDF’s van brieven en formulieren, kunnen in het MyMindspace traject van de cliënt geplaatst worden. Omgekeerd worden door de cliënt geplaatste bestanden binnengehaald in het EPD. Van nieuwe berichten in MyMindspace wordt een notificatie getoond in de Incura dashboard en de gebruiker kan met 1 klik naar de berichtenlijst om berichten te lezen en beantwoorden. QuestPro vragenlijsten die in Incura worden klaargezet, worden automatisch toegevoegd aan het MyMindspace traject zodat de cliënt die aldaar kan opstarten.

Ontvang het laatste nieuws van MyMindspace

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Deel dit bericht

Recente berichten

Nieuws

QuestPro PREM dienst draait volop!

QuestPro PREM is recent live gegaan en de eerste 2.000 vragenlijsten zijn inmiddels verstuurd! Door feedback van patiënten te meten via onze nieuwe QuestPro PREM

Nieuws

MyMindspace nu ook gratis te gebruiken

We hebben een gratis starterspakket geïntroduceerd! Kijk voor meer info en om je in te schrijven op www.mymindspace.nl/pakketten.

Kennismaken met eHealth?

Ontdek de mogelijkheden.

e mental health software demonstratie POH GGZ Huisarts Coach