Een berichtendienst voor veilige communicatie met collega’s en derden is gratis inbegrepen bij alle abonnementen!

Modules

 

 

Bent u op zoek naar een cliëntportaal? Veilige communicatie en bestandsuitwisseling met cliënten, collega’s en derden? Inhoudelijke online zorg/begeleiding? MyMindspace heeft dit en nog veel meer voor GGZ praktijken, coachingspraktijken en andere zorgprofessionals.

Ons platform kan gebruikt worden als communicatieplatform, cliëntenvolgsysteem en om cliënten e-health programma’s aan te bieden die zijn ontwikkeld door onze samenwerkingspartner zorgIQ. Ook kunt u uw eigen zorginhoud aan bieden aan cliënten in een mooi, professioneel ogend format.

icon_1

Berichten

U kunt op een beveiligde manier met uw cliënt communiceren. Daarnaast kunt u chatsessies inplannen als een face-to-face gesprek even niet mogelijk is.

Buiten de cliënttrajecten om kunt u veilig communiceren met collega’s en derden. Een aparte dienst hiervoor aanschaffen is dus niet nodig!

icon_programmas

Programma’s

Met behulp van deze module kunt u zelf eenvoudig uw eigen e-health programma’s samenstellen.  U kunt hiervoor uitleg, opdrachten, video’s en afbeeldingen gebruiken om zo uw eigen protocollen om te vormen tot een professioneel ogend behandelprogramma. Daarnaast kunt u de door zorgIQ ontwikkelde e-health toepassen.

icon_mediatheek

Mediatheek

Afbeeldingen, formulieren, foto’s, video- en audiobestanden delen met uw cliënt. Hiermee wordt de begeleiding gevarieerder en raakt de cliënt meer betrokken. Bouw uw eigen mediatheek op om bestanden meerdere keren te kunnen delen.

icon_3

Stemmingsmeter

Uw cliënt kan dagelijks zijn stemming bijhouden. Deze stemming wordt voor u in een mooie grafiek getoond zodat u in één oogopslag de ontwikkeling van de cliënt kan zien.

icon_dagboek

Dagboek

Het is voor uw cliënt mogelijk om een dagboek bij te houden. U kunt zelf dagboeken met een specifiek onderwerp aan uw cliënt aanbieden.

icon_rom

Vragenlijsten

U kunt een groot scala aan vragenlijsten inzetten in de behandeling. De score wordt automatisch voor u berekend en u kunt een overzichtelijk PDF rapport aanmaken.

referral

Verwijzing

Huisartspraktijken en andere zorgverleners kunnen via MyMindspace verwijzingen naar u doen. Er wordt een duidelijke verwijsbrief aangemaakt en u kunt het online dossier van de cliënt eenvoudig inzien.

consultation

Consultatie

U kunt consulten opvragen of uitvoeren voor zorgverleners waar u afspraken mee heeft gemaakt. Dit kan voor huisartspraktijken en bGGZ en sGGZ praktijken.

timerecord

Tijdschrijven

U kunt ons systeem gebruiken om tijd te schrijven. Zowel voor de bGGZ als sGGZ staan alle tijdschrijfcodes in ons systeem.

Programma’s

Een eigengemaakt programma

Stel zelf eenvoudig eigen zorgprogramma’s samen. Gebruik hiervoor uw eigen opdrachten, video’s en afbeeldingen om zo uw eigen protocollen om te vormen tot een mooi zorgprogramma. Tip: maak een standaard startprogramma voor nieuwe cliënten met daarin allerlei praktijkinfo, welkomstboodschap, (intake)vragenlijst. Dit scheelt u tijd en de cliënt start in een gevuld traject!

Een programma van een externe aanbieder

MyMindspace heeft samen met uitgeverij Boom een volledig online KOP-model gerealiseerd. U kunt in ons e-health platform alle onderdelen van het KOP-model eenvoudig aanbieden aan uw patiënt.

Een flexibel programma

U zit niet vast aan een programma in een starre vorm. U kunt onderdelen van programma’s combineren, extra opdrachten toevoegen aan programma’s of geheel uw eigen versies maken van onze e-health programma’s.

U kunt daarnaast losse media bestanden toevoegen vanuit de MyMindspace mediatheek of van uw eigen computer.

Voor een volledig overzicht van onze programma’s, klik hier.

Pure communicatie

U kunt er ook voor kiezen om geen e-health programma’s te gebruiken in MyMindspace. In dat geval kiest u voor een veilig en volledig communicatieplatform.

Koppelingen

MyMindspace biedt, naast alle functionaliteiten, ook de mogelijkheid tot volledige integratie met het reeds in gebruik zijnde EPD of praktijkbeheerprogramma.

Uitgebreide gegevensuitwisseling tussen MyMindspace en het EPD zorgt ervoor dat online zorg niet alleen inhoudelijk, maar ook administratief geïntegreerd kan worden in het dagelijks praktijkbeheer.

Op deze manier wordt de inzet van eHealth niet tijdrovend maar juist tijdbesparend en wordt uw behandeling vele malen effectiever!

De volgende integratiemogelijkheden zijn beschikbaar:

  • Met 1 klik vanuit het EPD inloggen op uw MyMindspace dashboard.
  • Met 1 klik vanuit het EPD inloggen op een specifiek traject in MyMindspace.
  • Een nieuw MyMindspace traject starten vanuit het EPD.
  • Overzicht van MyMindspace trajecten in het EPD.
  • Overzicht van actuele MyMindspace activiteiten in het EPD.
  • bGGZ en sGGZ tijdschrijven in MyMindspace wordt bijgeschreven in het EPD
  • Vragenlijsten kunnen vanuit het EPD worden klaar gezet en door de cliënt in MyMindspace worden ingevuld, met een automatische berekening en terugkoppeling naar het EPD.
  • Cliënt kan afspraakaanvragen indienen en inzien vanuit MyMindspace. De afspraakaanvragen worden in het EPD getoond en kunnen door u afgehandeld worden.

Het ConsultManager EPD van ManageWare Pro heeft een uitgebreide koppeling met MyMindspace. Ook met het Praktijkdata EPD is er een koppeling. Koppelingen met andere EPD’s zijn in voorbereiding. Informeer of uw EPD ook gekoppeld kan worden!