Cliëntportaal & Patiëntportaal

MyMindspace is gemaakt als centrale plaats voor alle digitale interactie tussen begeleider en cliënt. Informatie wordt niet versnipperd over verschillende systemen, de cliënt kan alles in het MyMindspace traject terugvinden: berichten, afspraakbevestigingen, documenten, vragenlijsten, trajectinhoud.

 

Veilige communicatie

Berichtwisseling met cliënt en sociale omgeving

Berichten met tekstopmaak en emoji’s

Communicatie met collega’s en andere externe personen

Uitwisseling van bestanden

Videobellen via WeSeeDo (extra)

Modules voor begeleiding

​Ons platform heeft diverse tools om het cliënttraject te verrijken en de cliënt actief te laten participeren. Jij als begeleider bepaalt wat je wilt inzetten, de cliënt ziet alleen actieve modules. Zo lever je op maat gemaakte online begeleiding.

Mediatheek

This is the heading

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik Hier

Mediatheek

Bouw je eigen mediatheek op met divers materiaal en deel dit met je cliënt. Hiermee wordt de begeleiding gevarieerder en raakt de cliënt meer betrokken.

Journaal

Het is voor je cliënt mogelijk om een journaal/dagboek bij te houden. Jij kunt zelf specifieke onderwerpen definiëren.

Berichten

Je kunt een groot scala aan vragenlijsten inzetten. Uitslagen in beeld en in een PDF rapportage die je met de cliënt kunt delen. De Intake vragenlijst is door jou naar eigen smaak in te richten

To-do

Opdrachten, oefeningen en vragenlijsten die je klaarzet worden in de to-do lijst getoond. To-do’s die gedaan zijn worden afgevinkt en komen in een aparte lijst. Jij en je cliënt houden zo overzicht over de voortgang van het traject.

Stemmingsmeter

Je cliënten kunnen hun stemming bijhouden. Deze stemming wordt voor jou in een mooie grafiek getoond zodat je in één oogopslag de ontwikkeling van de cliënt kan zien.

Slaap-waak kalender

Geeft inzicht in het slaappatroon van je cliënt. Gebruik samen met de Slaapanamnese en HSDQ vragenlijsten om slaapproblemen te diagnosticeren en het programma Slaap Lekker om te helpen ze op te lossen.

Energiemeter

Eenvoudig in te vullen tool die toont hoeveel (mentale) energie de cliënt heeft en het verloop in de tijd. Prima te gebruiken in combinatie met de Burnout Assessment Tool (BAT) vragenlijst en het Burn-out programma.

Stressmeter

Eenvoudige registratie van de hoeveelheid stress die de cliënt ervaart en factoren die daar aan bijdragen. Los te gebruiken of in combinatie met het programma Stress.

Consultatie

Advies nodig? Je kunt consultatie aanvragen bij een collega. De consultant krijgt tijdelijk toegang tot het MyMindspace traject en laat daar een consultatieverslag achter.

eHealth programma’s

Kant-en-klare maar flexibele programma’s

MyMindspace heeft een aanbod van meer dan 20 eHealth programma’s voor diverse indicaties: slaapproblemen, burn-out, stress, aandachtstekort, depressie , paniek etc.. Voor een uitgebreid overzicht klik hier. Deze programma’s zijn met zorg samengesteld door professionals op de betreffende gebieden en aangepast naar de laatste inzichten. Er wordt veel gebruik gemaakt van technieken uit mindfulness, cognitieve gedragstherapie en ACT.

De programma’s zijn flexibel te doorlopen: jij als begeleider bepaalt hoe snel de cliënt nieuwe content te zien krijgt, je kunt stappen overslaan of extra materiaal/oefeningen toevoegen. Zelfs kun je twee programma’s combineren. Uit deze kant-en-klare programma’s maak je dus toch eenvoudig maatwerk voor je cliënt!

Eenvoudig eigen content maken

Met onze bouwstenen zet je eenvoudig zelf oefeningen, opdrachten of complete programma’s in elkaar met een professionele uitstraling. Zo draag je je eigen inzichten en ervaring optimaal over op je cliënten.

Bespaar tijd met een standaard opstartprogramma

Bij aanmelding van een nieuwe cliënt moet je altijd dezelfde handelingen verrichten. Dat kan handiger en sneller met een standaard opstartprogramma. Hierin kun je een standaard welkomstbericht plaatsen en diverse bestanden, b.v. praktijkinfo, privacyverklaring, overeenkomst etc.. Daarnaast kunt je al een journaal klaarzetten en een of meer vragenlijsten, b.v. een Intake vragenlijst.

Gebruik van een standaard opstartprogramma is win-win: het bespaart je tijd en de cliënt kan direct aan de slag in het MyMindspace traject!

Koppelingen en integraties

MyMindspace kan gekoppeld worden aan een externe praktijkadministratie, EPD of ECD. Het is ook gekoppeld aan alle HISsen. Voorbeelden van de mogelijkheden:

Deze koppelingen zorgen voor een efficiënte en complete administratie zodat je kunt focussen op het effectief begeleiden van je cliënten.

Koppelingen

Er zijn koppelingen met de volgende systemen:

  • CSMweb ECD (uitgebreide koppeling)
  • Zorg GGZ EPD (uitgebreide koppeling in aanbouw)
  • Incura EPD (uitgebreide koppeling)
  • Praktijkdata EPD (eenvoudige koppeling)
  • Elk HIS heeft een uitgebreide koppeling

Koppelingen met andere systemen zijn in voorbereiding

In de module Vragenlijsten in MyMindspace kun je gebruik maken van het testaanbod van QuestPro. Ook CSMweb, Zorg GGZ, Incura en HCI GGZ maken gebruik van QuestPro vragenlijsten. Dit betekent, dat je binnen het ECD/EPD een vragenlijst kunt klaarzetten, die dan automatisch wordt toegevoegd aan het MyMindspace traject van de cliënt. Handig!