Cliëntportaal / Patiëntportaal

MyMindspace is gemaakt als centrale plaats voor alle digitale interactie tussen begeleider en cliënt. Informatie wordt niet versnipperd over verschillende systemen, de cliënt kan alles in het MyMindspace traject terugvinden: berichten, afspraakbevestigingen, documenten, vragenlijsten, trajectinhoud.

Veilige communicatie

 

Berichtwisseling met cliënt en sociale omgeving

Berichten met tekstopmaak en emoji’s

Communicatie met collega’s en andere externe personen

Uitwisseling van bestanden

Videobellen via WeSeeDo (extra)

Modules voor begeleiding

 

Ons platform heeft diverse tools om het cliënttraject te verrijken en de cliënt actief te laten participeren. U als begeleider bepaalt wat u wilt inzetten, de cliënt ziet alleen actieve modules. Zo levert u op maat gemaakte online begeleiding.

icon_mediatheek

Mediatheek

Bouw uw eigen mediatheek op met divers materiaal. Schema’s, formulieren, foto’s, video- en audiobestanden deelt u met uw cliënt in de module Bestanden. Hiermee wordt de begeleiding gevarieerder en raakt de cliënt meer betrokken.

icon_dagboek

Journaal

Het is voor uw cliënt mogelijk om een journaal/dagboek bij te houden. U kunt zelf specifieke onderwerpen definiëren.

icon_rom

Vragenlijsten

U kunt een groot scala aan vragenlijsten inzetten. Uitslagen in beeld en in een PDF rapportage die u met de cliënt kunt delen. De Intake vragenlijst is door u naar eigen smaak in te richten.

MyMindspace_to-do

To-do

Opdrachten, oefeningen en vragenlijsten die u klaarzet worden in de to-do lijst getoond. To-do’s die gedaan zijn worden afgevinkt en komen in een aparte lijst. U houdt zo beiden overzicht over de voortgang van het traject.

210118-MyMindspace-Icons-Stemmingsmeter-paars-50px

Stemmingsmeter

Uw cliënt kan dagelijks zijn stemming bijhouden. Deze stemming wordt voor u in een mooie grafiek getoond zodat u in één oogopslag de ontwikkeling van de cliënt kan zien.

210118-MyMindspace-Icons-Slaapkalender-paars-50px

Slaap-waak kalender

Handige tool om inzicht te krijgen in het slaappatroon van uw cliënt. Gebruik in combinatie met de Slaapanamnese en HSDQ vragenlijsten om slaapproblemen te diagnosticeren. Het programma Slaap Beter is speciaal ontwikkeld om te helpen slaapproblemen op te lossen.

210118-MyMindspace-Icons-Energiemeter-paars-50px

Energiemeter

De energiemeter is eenvoudig in te vullen en toont hoeveel (mentale) energie de cliënt heeft en het verloop in de tijd. Prima te gebruiken in combinatie met de Burnout Assessment Tool (BAT) vragenlijst en het Burnout programma.

210118-MyMindspace-Icons-Stressmeter-paars-50px

Stressmeter

Eenvoudige registratie van de hoeveelheid stress die de cliënt ervaart en factoren die daar aan bijdragen. Los te gebruiken of in combinatie met het programma Stress.

consultation

Consultatie

Advies nodig? U kunt consultatie aanvragen bij een collega. De consultant krijgt tijdelijk toegang tot het MyMindspace traject en laat daar een consultatieverslag achter.

eHealth programma’s

Kant-en-klare maar flexibele programma’s

MyMindspace heeft een aanbod van meer dan 20 eHealth programma’s voor diverse indicaties: slaaproblemen, burn-out, stress, aandachtstekort, depressie , paniek etc.. Voor een uitgebreid overzicht klik hier. Deze programma’s zijn met zorg samengesteld door professionals op de betreffende gebieden en aangepast naar de laatste inzichten. Er wordt veel gebruik gemaakt van technieken uit mindfulness, cognitieve gedragstherapie en ACT.

De programma’s zijn flexibel te doorlopen: u als begeleider bepaalt hoe snel de cliënt nieuwe content te zien krijgt, u kunt stappen overslaan of extra materiaal/oefeningen toevoegen. Zelfs kunt u twee programma’s combineren. Uit deze kant-en-klare programma’s maakt u dus toch eenvoudig maatwerk voor uw cliënt!

Eenvoudig eigen content maken

Met onze bouwstenen zet u eenvoudig zelf oefeningen, opdrachten of complete programma’s in elkaar met een professionele uitstraling. Zo draagt u uw eigen inzichten en ervaring optimaal over op uw cliënten.

Bespaar tijd met een standaard opstartprogramma

Bij aanmelding van een nieuwe cliënt moet u altijd dezelfde handelingen verrichten. Dat kan handiger en sneller met een standaard opstartprogramma. Hierin kunt u een standaard welkomstbericht plaatsen en diverse bestanden, b.v. praktijkinfo, privacyverklaring, overeenkomst etc.. Daarnaast kunt u al een journaal klaarzetten en een of meer vragenlijsten, b.v. een Intake vragenlijst.

 

Gebruik van een standaard opstartprogramma is win-win: het bespaart u tijd en de cliënt kan direct aan de slag in het MyMindspace traject!

Koppelingen

MyMindspace kan gekoppeld worden aan een externe praktijkadministratie, EPD, ECD of HIS. Voorbeelden van de mogelijkheden:

  • Direct aanmelden van cliënten vanuit EPD/ECD/HIS
  • Direct openen van MyMindspace of specifiek cliënttraject vanuit EPD/ECD/HIS
  • Weergave van berichten of notificaties in EPD/ECD
  • Uitwisseling van bestanden (b.v. brieven, formulieren, nota’s)
  • Registratie van MyMindspace acties in EPD/ECD (b.v. verslaglegging, journaalvulling)

 

Deze koppelingen zorgen voor een efficiënte en complete administratie zodat u kunt focussen op het effectief begeleiden van uw cliënten.

CSM_MMS_compact

De volgende systemen zijn reeds gekoppeld:

CSMweb ECD (uitgebreide koppeling)

Incura EPD (uitgebreide koppeling)

Praktijkdata EPD (eenvoudige koppeling)

Elk HIS heeft een uitgebreide koppeling

Koppelingen met andere systemen zijn in voorbereiding

In de module Vragenlijsten in MyMindspace kunt u gebruik maken van het testaanbod van QuestPro. Ook CSMweb en Incura maken gebruik van QuestPro vragenlijsten. Dit betekent, dat u binnen het ECD/EPD een vragenlijst kunt klaarzetten, die dan automatisch wordt toegevoegd aan het MyMindspace traject van de cliënt. Handig!

Boek een demo afspraak

Tijdens de demo afspraak laten we je zien wat je zoal kunt met de MyMindspace software. De koppelingen die mogelijk zijn en welke handige functionaliteiten er specifiek voor jouw beroepsgroep zijn. In 15-30 minuten ben je helemaal op de hoogte en kun je de vragen stellen die we hier misschien nog niet hebben beantwoord. Boek een demo afspraak en dan spreken we je snel!