Persoonlijke en betrouwbare E-health software pakketten op maat

Van veilig communiceren en bestanden uitwisselen tot en met kant-en-klare programma’s of zelfbouw. MyMindspace e-health software maakt het voor u binnen handbereik.

e-Coach

Speciaal pakket ter ondersteuning van de werkwijze van e-coaches.

€9,50 per maand

Beschikbare modules zijn: Berichten, To-do, Mediatheek/Bestanden, Journaal en Verslaglegging. Voer veilige berichten uitwisseling met tekstopmaak en emoji’s. Vul uw mediatheek met ondersteunende content en geef dit aan de cliënt op elk gewenst moment. Structureer uw coachingstrajecten met opdrachten en huiswerk in de module To-do. Definieer journaalonderwerpen voor de cliënt en gebruik Verslaglegging om je eigen aantekeningen te plaatsen omtrent de voortgang van het traject. Start vandaag nog en maak kennis met MyMindspace.

Bij Europees Instituut De Baak afgestudeerde e-coaches krijgen 15% korting op alle pakketten!

Basis

Een cliëntenvolgsysteem voor veilige communicatie middels onze e-health software.

€14,50 per maand

U kunt met het Basis-pakket het platform gebruiken als een cliëntenvolgsysteem. Wissel berichten en bestanden uit met cliënten, de sociale omgeving, huisarts, collega’s en derden. Maak gebruik van sterke functies als online vragenlijsten, dagboeken en de stemmingsmeter.

Design

Maak zelf oefeningen, protocollen, filmpjes en educatie. Ontdek het gemak.

€19,50 per maand

Maak met MyMindspace uw ideale behandelmethode.  Met dit pakket kunt u al uw eigen zorginhoud omzetten naar mooie professioneel ogende programma’s die de cliënt ten alle tijden kan raadplegen. Ook zonder zorginhoudelijke content kunt u met een standaard programma voor alle nieuwe cliënten automatisch een welkomstboodschap en instructies plaatsen Deel informatie als praktijkinfo, algemene voorwaarden, privacyverklaring en een behandelovereenkomst. Zet een (intake)vragenlijst klaar zodat u met een paar klikken direct tijd bespaart op diverse administratieve handelingen en de cliënt kan starten in een door u opgemaakt traject.

Pro

Direct professioneel van start met alle e-health programma’s van zorgIQ.

€19,50 per maand

Gebruik de e-health programma’s van zorgIQ als basis en bespaar uw praktijk een investering in tijd en geld. MyMindspace kan geheel of gedeeltelijk geïntegreerd worden met een EPD of praktijkbeheerprogramma. Apart inloggen en dubbel invoeren van cliëntgegevens is dan niet meer nodig, ook allerlei beheerfuncties en activiteiten kunnen vanuit het EPD gedaan worden. Door koppeling met uw EPD wordt de inzet van eHealth niet tijdrovend maar juist tijdbesparend en bent u effectiever met de behandeling bezig! Ontdek de uitgebreide inhoud van dit pakket in een gratis proefperiode van twee weken.

Expert

Voor zorgprofessionals die voorop lopen in e-Health. Combineer en creëer.

€24,50 per maand

Communiceer snel en professioneel. Bespaar tijd en geld met dit volledige pakket. U kunt alle door zorgIQ ontwikkelde e-health gebruiken, maar ook uw eigen programma’s samenstellen. Daarnaast kunt u het platform gebruiken als een cliëntenvolgsysteem en voor al uw veilige communicatiebehoeften.

Ontdek de mogelijkheden per pakket

Prijzen zijn excl. BTW. Kosten zijn per begeleider, het aantal cliënten is onbeperkt en gratis!

Maak gebruik  van de 2 weken gratis proefperiode. Ontdek het gemak van e-health met MyMindspace