Modules

icon_1

Berichten

U kunt op een beveiligde manier met uw cliënt communiceren. Daarnaast kunt u chatsessies inplannen als een face-to-face gesprek even niet mogelijk is.

Buiten de cliënttrajecten om kunt u veilig communiceren met collega’s en derden. Een aparte dienst hiervoor aanschaffen is dus niet nodig!

icon_programmas

Programma’s

Met behulp van deze module kunt u zelf eenvoudig uw eigen e-health programma’s samenstellen.  U kunt hiervoor uitleg, opdrachten, video’s en afbeeldingen gebruiken om zo uw eigen protocollen om te vormen tot een professioneel ogend behandelprogramma. Daarnaast kunt u de door zorgIQ ontwikkelde e-health toepassen.

icon_mediatheek

Mediatheek

Afbeeldingen, formulieren, foto’s, video- en audiobestanden delen met uw cliënt. Hiermee wordt de begeleiding gevarieerder en raakt de cliënt meer betrokken. Bouw uw eigen mediatheek op om bestanden meerdere keren te kunnen delen.

icon_3

Stemmingsmeter

Uw cliënt kan dagelijks zijn stemming bijhouden. Deze stemming wordt voor u in een mooie grafiek getoond zodat u in één oogopslag de ontwikkeling van de cliënt kan zien.

icon_dagboek

Dagboek

Het is voor uw cliënt mogelijk om een dagboek bij te houden. U kunt zelf dagboeken met een specifiek onderwerp aan uw cliënt aanbieden.

icon_rom

Vragenlijsten

U kunt een groot scala aan vragenlijsten inzetten in de behandeling. De score wordt automatisch voor u berekend en u kunt een overzichtelijk PDF rapport aanmaken.

verwijzen

Verwijzing

Huisartspraktijken en andere zorgverleners kunnen via MyMindspace verwijzingen naar u doen. Er wordt een duidelijke verwijsbrief aangemaakt en u kunt het online dossier van de cliënt eenvoudig inzien.

consultation

Consultatie

U kunt consulten opvragen of uitvoeren voor zorgverleners waar u afspraken mee heeft gemaakt. Dit kan voor huisartspraktijken en bGGZ en sGGZ praktijken.

timerecord

Tijdschrijven

U kunt ons systeem gebruiken om tijd te schrijven. Zowel voor de bGGZ als sGGZ staan alle tijdschrijfcodes in ons systeem.

MyMindspace is continu in ontwikkeling.

Nieuwe modules worden ontwikkeld en beschikbaar gesteld naar gelang de behoefte.