Basis en specialistische GGZ

MyMindspace is ideaal voor bGGZ en sGGZ zorgverleners die ‘blended’ willen behandelen. Of u nu psycholoog bent, psychotherapeut of psychiater, het platform biedt een laagdrempelige overgang naar het toepassen van online zorg en de flexibele opzet zorgt ervoor, dat u altijd kunt doorschakelen naar de manier van online zorg die het beste bij de cliënt en uzelf past.

POH-GGZ

MyMindspace kan prima fungeren als de centrale spil in het werk van de POH-GGZ voor het geven van psycho-educatie en de begeleiding van zelfmanagement/zelfhulp programma’s. Als praktijkondersteuner houdt u altijd overzicht over uw actieve cliënten, activiteiten en communicatie.

Jeugd GGZ

Online actief zijn zal een jeugdige cliënt vaak aanspreken en met MyMindspace kunt u de inhoud van een traject goed afstemmen op deze doelgroep. Door de inzet van allerlei soorten materiaal en de flexibele opzet van behandelprogramma’s kunt u uw begeleiding continu aanpassen aan de individuele behoefte.

Coach, trainer, therapeut

Bent u buiten de GGZ werkzaam als coach, trainer, therapeut of anderszins als begeleider van cliënten? Met MyMindspace kunt u uw cliënten zelfstandiger laten werken en online begeleiden. Ontdek dat online begeleiding ook persoonlijk kan zijn!