Huisartsenpraktijk

MyMindspace is een ideaal eHealth platform voor huisarts en POH-GGZ. Speciaal voor de huisartsenpraktijk zijn verschillende functionaliteiten beschikbaar. Door koppeling met het HIS hoeven patiëntgegevens niet tweemaal ingevuld te worden en kunnen SOEP rapportages teruggestuurd worden naar het HIS. Probleeminventarisatie en behandelbeslissing worden ondersteund met de BOI triage vragenlijst gekoppeld aan de zorgIQ verwijshulp.

ehealth voor huisartsen huisartspraktijken praktijk poh ggz e-health e mental health
MyMindspace is een ideaal eHealth platform voor huisarts en POH-GGZ

Coach, trainer, therapeut

Ben je werkzaam als coach, trainer, therapeut of anderszins als begeleider van cliënten? Met MyMindspace kunt je je cliënten zelfstandiger laten werken en online begeleiden. Ontdek dat online begeleiding ook persoonlijk kan zijn!

GGZ zorgverleners

MyMindspace is een mooi platform voor GGZ zorgverleners die ‘blended’ willen behandelen. Of je nu psycholoog bent, psychotherapeut of psychiater, het platform biedt een laagdrempelige overgang naar het toepassen van online zorg en de flexibele opzet zorgt ervoor, dat je altijd kunt doorschakelen naar de manier van online zorg die het beste bij de cliënt en jezelf past.

eHealth-platform-Nederland-MyMindspace-POH-GGZ
voor-wie_3

Jeugd GGZ

Online actief zijn zal een jeugdige cliënt vaak aanspreken en met MyMindspace kun je de inhoud van een traject goed afstemmen op deze doelgroep. Door de inzet van allerlei soorten materiaal en de flexibele opzet van behandelprogramma’s pas je je begeleiding eenvoudig aan aan de individuele behoefte.