Basis en specialistische GGZ

MyMindspace is een mooi platform voor bGGZ en sGGZ zorgverleners die ‘blended’ willen behandelen. Of u nu psycholoog bent, psychotherapeut of psychiater, het platform biedt een laagdrempelige overgang naar het toepassen van online zorg en de flexibele opzet zorgt ervoor, dat u altijd kunt doorschakelen naar de manier van online zorg die het beste bij de cliënt en uzelf past.

Huisartsenpraktijk

MyMindspace is een ideaal eHealth platform voor huisarts en POH-GGZ. Speciaal voor de huisartsenpraktijk zijn verschillende functionaliteiten beschikbaar. Door koppeling met het HIS hoeven patiëntgegevens niet tweemaal ingevuld te worden en kunnen SOEP rapportages teruggestuurd worden naar het HIS. Probleeminventarisatie en behandelbeslissing worden ondersteund met de BOI triage vragenlijst gekoppeld aan de zorgIQ verwijshulp. Klik hier voor meer info.

Jeugd GGZ

Online actief zijn zal een jeugdige cliënt vaak aanspreken en met MyMindspace kunt u de inhoud van een traject goed afstemmen op deze doelgroep. Door de inzet van allerlei soorten materiaal en de flexibele opzet van behandelprogramma’s kunt u uw begeleiding continu aanpassen aan de individuele behoefte.

Coach, trainer, therapeut

Bent u buiten de GGZ werkzaam als coach, trainer, therapeut of anderszins als begeleider van cliënten? Met MyMindspace kunt u uw cliënten zelfstandiger laten werken en online begeleiden. Ontdek dat online begeleiding ook persoonlijk kan zijn!

Boek een demo afspraak

Tijdens de demo afspraak laten we je zien wat je zoal kunt met de MyMindspace software. De koppelingen die mogelijk zijn en welke handige functionaliteiten er specifiek voor jouw beroepsgroep zijn. In 15-30 minuten ben je helemaal op de hoogte en kun je de vragen stellen die we hier misschien nog niet hebben beantwoord. Boek een demo afspraak en dan spreken we je snel!