Innovatie in zorg en begeleiding

Visie MyMindspace

Zorg en begeleiding vergemakkelijken met online tools. Voor behandelaars en patiënten, coaches en cliënten. Met onze gezamenlijke kennis van software en jarenlange ervaring in de zorg doen wij dat. Met eHealth platform MyMindspace ondersteunen we dagelijks vele professionals zoals jij. We maken je werk eenvoudiger, makkelijker en sneller. Zo blijft er meer tijd over voor persoonlijke aandacht, communicatie en menselijke interactie.

Met voortschrijdend inzicht haken we in op noviteiten en trends die we zien bij zowel cliënten als behandelaars, begeleiders en overkoepelende organisaties.

E-Health platform MyMindspace zorgt ervoor dat patiënten en cliënten zelfstandig aan de slag kunnen met hun zorgvraag of coachingstraject. Maar wel op zo’n manier dat er altijd laagdrempelig contact met, en ondersteuning door de begeleider kan plaatsvinden. Zo zorgen we er samen voor dat het persoonlijke karakter van de zorg niet verdwijnt. Software als ondersteuning en voor vernieuwing.

Zorg en begeleiding vergemakkelijken voor begeleider en cliënt

Wij nemen beveiliging en privacy serieus

Bij MyMindspace maken we werk van het beveiligen van ons platform en het beschermen van de privacy van klanten en cliënten. Wij zijn daarom ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd, wat betekent dat wij een managementsysteem hebben voor informatiebeveiliging dat aan deze normen voldoet. Ook voldoen wij aan de AVG en geldende (GDPR) regels binnen de EU.

19.293-DigiTrust-NEN7510-keurmerk
19.280-DigiTrust-ISO27001-keurmerk