QuestPro PREM dienst draait volop!

QuestPro PREM is recent live gegaan en de eerste 2.000 vragenlijsten zijn inmiddels verstuurd! Door feedback van patiënten te meten via onze nieuwe QuestPro PREM dienst, kunnen praktijken in de paramedische zorg (logopedie, fysiotherapie, diëtetiek e.a.) de kwaliteit van hun dienstverlening verbeteren en zichzelf profileren. Publicatie op Zorgkaart Nederland betekent, dat patiënten een geïnformeerde keuze kunnen maken voor een praktijk.

Binnen QuestPro krijgt de zorgpraktijk een mooie dashboard met daarop nuttige informatie: aantal uitgezette vragenlijsten, responspercentage, algemene beoordeling, net promoter score en nog veel meer. Gebruikers van de Incura en Evry EPD’s zijn inmiddels aangesloten op QuestPro PREM. Aan andere EPD aansluitingen wordt gewerkt.

Met QuestPro PREM bewijzen we ook, dat prima dienstverlening niet duur hoeft te zijn: PREMmen kan al voor 4 euro per maand!

Ontvang het laatste nieuws van MyMindspace

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Deel dit bericht

Recente berichten

Nieuws

Een geslaagde Nobco Innovatiedag

De Nobco Innovatiedag op 19 juni was druk en levendig met een mooi programma. Namens MyMindspace was Wim Masselink aanwezig met een stand waar we

Niet gecategoriseerd

MyMindspace ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd

Na maanden hard werken hebben we recentelijk de audit voor ISO27001 en NEN7510 certificering met goed gevolg doorstaan! ManageWare Pro neemt de beveiliging van gegevens

Kennismaken met eHealth?

Ontdek de mogelijkheden.

e mental health software demonstratie POH GGZ Huisarts Coach