Samenwerking MyMindspace en zorgIQ: de hele GGZ-keten onder één digitaal dak!

MyMindspace gaat intensief samenwerken met zorgIQ, een platform voor online zorg gericht op huisarts en POH-GGZ. Vanaf januari 2017 gaan zorgIQ klanten gebruik maken van MyMindspace. Het MyMindspace platform wordt de komende maanden uitgebreid en aangepast om ook voor huisarts/POH-GGZ optimaal geschikt te maken.

Integratie ZorgIQ behandelmodules
Door de samenwerking zal een twintigtal gevalideerde behandelmodules van ZorgIQ ingebracht worden in MyMindspace. Hieronder valt bijvoorbeeld de module ‘Eerste hulp bij BurnOut’ dat het kwaliteitskeurmerk ‘Online Hulpstempel’ van het Trimbos Instituut draagt.

Uitbreiding ROM testaanbod
Aan het ROM Manager aanbod zullen diverse vragenlijsten worden toegevoegd, waaronder de ZorgIQ beslissingsondersteuner (BOI). Dit screeningsinstrument is gebaseerd op de veelgebruikte 4DKL en is goedgekeurd door de stichting Kwaliteit in Basis GGZ. Met de ROM module die ingebouwd zal worden in MyMindspace kan de cliënt vragenlijsten opstarten en kunnen zorgverlener en cliënt testresultaten inzien.

Veiligheid voorop
Bij de ontwikkeling van het MyMindspace/zorgIQ platform heeft veiligheid uiteraard de hoogste prioriteit gekregen. Zowel bij gegevensuitwisseling met het HIS van de huisarts als het EPD van de psycholoog/psychotherapeut zijn veiligheid en privacy gewaarborgd. En ook het uitwisselen van berichten tussen cliënt en zorgverlener vindt plaats in een streng beveiligde omgeving.

De hele GGZ-keten onder één digitaal dak
Niet alleen de zorg voor de cliënt wordt door de samenwerking tussen ZorgIQ en MyMindspace geoptimaliseerd, ook het uitvoeren van uw administratieve taken en processen wordt een stuk efficiënter en gebruiksvriendelijker. Of het nu gaat om een verwijzing van huisarts/POH-GGZ naar psycholoog, psychotherapeut of psychiater, de overdracht van een dossier, of een consultatie met dossierinzage: in het nieuwe platform kan de hele GGZ-keten onder één digitaal dak werken!

Ontvang het laatste nieuws van MyMindspace

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Deel dit bericht

Recente berichten

Nieuws

Een geslaagde Nobco Innovatiedag

De Nobco Innovatiedag op 19 juni was druk en levendig met een mooi programma. Namens MyMindspace was Wim Masselink aanwezig met een stand waar we

Niet gecategoriseerd

MyMindspace ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd

Na maanden hard werken hebben we recentelijk de audit voor ISO27001 en NEN7510 certificering met goed gevolg doorstaan! ManageWare Pro neemt de beveiliging van gegevens

Kennismaken met eHealth?

Ontdek de mogelijkheden.

e mental health software demonstratie POH GGZ Huisarts Coach