Versterking van het team

Het MyMindspace team heeft versterking gekregen in de persoon van Jaap Roorda. Bij Boom Uitgevers Amsterdam was Jaap projectmanager e-mental health en als zodanig een expert in wat er zowel technisch als inhoudelijk speelt op dit gebied. Na zijn vertrek bij Boom vond Jaap in MyMindspace een mooie uitdaging om dit platform verder te helpen ontwikkelen. Hij zal inhoudelijke input leveren en ook contacten onderhouden met relevante externe partijen. Daarnaast is Jaap beschikbaar voor het met woord en daad ondersteunen van gebruikers in het opzetten van online zorg en het werken met MyMindspace. Naast zijn werk voor MyMindspace is Jaap als projectmanager bij het Nederlands Huisartsengenootschap (NHG) ook part-time betrokken bij eHealth projecten voor huisartsenzorg. We zijn enthousiast over het binnenhalen van Jaap in de overtuiging dat we met hem ons platform een extra boost zullen geven!

Ontvang het laatste nieuws van MyMindspace

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Deel dit bericht

Recente berichten

Nieuws

QuestPro PREM dienst draait volop!

QuestPro PREM is recent live gegaan en de eerste 2.000 vragenlijsten zijn inmiddels verstuurd! Door feedback van patiënten te meten via onze nieuwe QuestPro PREM

Nieuws

MyMindspace nu ook gratis te gebruiken

We hebben een gratis starterspakket geïntroduceerd! Kijk voor meer info en om je in te schrijven op www.mymindspace.nl/pakketten.

Kennismaken met eHealth?

Ontdek de mogelijkheden.

e mental health software demonstratie POH GGZ Huisarts Coach